Letselschade gratis consult

Gratis consult aanvragen

De advocaten van ons letselschade bureau zijn te allen tijde bereikbaar via 085 500 9967. Wij helpen u graag met alle zaken rondom letselschade, zodat u niet met een vervelende nasleep te maken heeft. Hebt u letsel opgelopen door een arbeidsongeval? Heeft u nachtmerries na een verkeersongeval? Wij helpen u met het verkrijgen van het rechtmatige smartengeld. Een dergelijke schadevergoeding kan variëren tussen de honderd euro voor het vervangen van een geruïneerde outfit, of tot tienduizenden euro’s wanneer u bijvoorbeeld halfzijdig verlamd raakt. Wat de opgelopen letselschade ook is, hoe deze ook veroorzaakt is: wij zorgen dat u het smartengeld ontvangt waar u recht op hebt. Vul het contactformulier in, of bel 085 500 9967.

Geen risico met no cure no pay

Sinds 1 januari 2014 mogen wij werken op basis van een no cure, no pay principe. Dit betekent letterlijk: geen oplossing, geen betaling. Waar slachtoffers van een mishandeling of medische misser relatief eenvoudig de letselschade bewezen krijgen, en de bijbehorende schadevergoeding ontvangen, is dit voor veel anderen lastiger. Zo is bijvoorbeeld een whiplash door een verkeersongeval zelfs door medisch specialisten moeilijk aan te tonen. Ook het aansprakelijk stellen van een bedrijf in het geval van een arbeidsongeval is zeer lastig. Dit komt doordat u te maken krijgt met een ingewikkelde regelgeving en richtlijnen. Met het no cure, no pay principe, bent u ervan verzekerd dat u geen extra kosten kwijt bent, wanneer de rechter bepaalt dat u geen recht hebt op smartengeld. Lossen onze advocaten de zaak op, dan zullen wij een deel van ons uurloon optellen bij de schadevergoeding, de rest van de kosten dient u echter wel te betalen. Behoefte aan meer informatie? Wij dienen u graag van advies.

Direct contact via 085 500 9967

Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Bent u ervan overtuigd dat u smartengeld dient te ontvangen voor opgelopen letselschade? Bel voor direct contact met een letselschade advocaat naar 085 500 9967, of vul het contactformulier in voor een gratis intakegesprek. Wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Letsel advocaten

Contactformulier

Omschrijving letsel (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.