adviesgesprek letselschade

Gratis adviesgesprek

Bel 085 500 9967

Nu bereikbaar!

Heeft u letselschade opgelopen? Wilt u weten welke schadevergoeding hieraan verbonden is? Of heeft u om een andere reden recht op een schadevergoeding?

Start nu uw aanvraag voor het gratis adviesgesprek.

Dan brengen wij u in contact met een advocaat uit uw regio. Wij stellen u in verbinding met advocaten die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van letselschade, en die u graag verder helpen met het innen van de schadevergoeding. Dit omvat een vergoeding voor materiële schade, maar ook het smartengeld voor geestelijk leed.

Waarom onze service?

  • Gratis adviesgesprek
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Wij zorgen ervoor dat u ontvangt waar u recht op heeft!

Gratis adviesgesprek
Omschrijving letsel (*)
Hoe werkt het?

Letselschadezaak? U staat sterker met een letselschade advocaat. Maar hoe vindt u de beste juridische hulp? Onze service helpt u met het vinden van een ervaren letselschade specialist. Na een gratis en vrijblijvend intakegesprek brengen wij u in verbinding met een erkende specialist. Uw specialist ondersteunt u tijdens het volledige proces, totdat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op hebt!

Ik was op zoek naar een letselschade advocaat omdat ik door een agressieve, loslopende hond ben gebeten. Via deze service snel in contact gekomen met een passende letselschadeadvocaat. Erg handig. Heb gelukkig toch nog een schadevergoeding gekregen!
Mevr. Dekker, Utrecht
Een ernstig arbeidsgeval (achter lopende band) gehad op het werk. Omdat ik er niet uit kwam met mijn werkgever zocht ik een letselschade advocaat. Goed geholpen in het hele proces. Uiteindelijk heb ik een eerlijke schadevergoeding gekregen.
Dhr. Schaafsma, Rotterdam