Letselschade gratis consult

Gratis consult aanvragen

Heeft u letselschade opgelopen na een arbeids- of verkeersongeval? Wilt u weten welke schadevergoeding hieraan verbonden is? Neem dan contact met ons op, zodat wij u in contact kunnen brengen met een advocaat uit uw regio. Wij zijn zelf geen advocatenkantoor. Wij stellen u in verbinding met advocaten die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van letselschade, en die u graag verder helpen met het innen van de schadevergoeding. Dit omvat een vergoeding voor materiële schade, maar ook het smartengeld in zake van geestelijk leed. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in, of bel met 085 500 9967. Wij bieden u een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan, u zit dus nergens aan vast.

Hoe werkt het?

Letselschadezaak? U staat sterker met een advocaat gespecialiseerd in letselschade. Maar hoe vindt u de beste juridische hulp? S.L.O.O.F. is een service die u helpt met het vinden van een ervaren letselschade specialist. Wij zijn geen advocatenbureau, maar kunnen u na een gratis en vrijblijvend intakegesprek in verbinding stellen met een specialist. Uw specialist zal u ondersteunen gedurende het volledige proces, totdat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op hebt!

Direct contact via 085 500 9967

Wilt u weten wat een advocaat voor u kan doen bij het afhandelen van de nasleep van een arbeidsongeval? Hebt u een whiplash opgelopen door een verkeersongeval en heeft u hulp nodig dit te bewijzen? Durft u de straat niet meer over, en wilt u assistentie bij het innen van het smartengeld? Neem vandaag nog contact op via 085 500 9967, of vul het contactformulier. Wij brengen u graag in contact met advocaten die u ondersteunen bij het letselschade proces, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt.  Blijf niet hangen in een langslepende zaak rondom letselschade, zorg voor een snelle afhandeling. Wij zijn u graag van dienst!

letsel advocaten

Contactformulier













Omschrijving letsel (*)


Waarom onze service?

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Wij brengen u kosteloos in contact met een letselschade expert