Sloof advocaten beoordelingen

Klantenbeoordelingen

Wij zijn al jaren actief op het gebied van letselschade en het claimen van smartengeld. Door te luisteren naar onze klanten proberen wij onze dienstverlening continu te verbeteren. Daarom zijn wij ook benieuwd naar uw ervaring. Wij zouden het zeer op prijs stellen indien u de tijd neemt om uw beoordeling achter te laten. Alvast bedankt voor de moeite!

Klanten over ons

Informatie op de website 8,7
Bereikbaarheid van de letselschade experts 9,2
Expertise van de letselspecialisten 9,3
Doortastendheid van de letselschade specialisten 9,0
Gemiddelde beoordeling 9,1

Wij hebben diverse reacties van cliënten verzameld en gepubliceerd op deze pagina. Ten behoeve van de privacy publiceren we alleen de voornaam.

Beoordeel onze dienstverlening


















Klanten aan het woord

Aanrijding bij wachten voor stoplicht

Afgelopen juni stond ik stil bij het stoplicht in Amsterdam. Opeens kwam iemand heel snel aanrijden en raakte mijn achterkant. We zouden beide de auto langs de weg zetten in verband met het verkeer tot plots dat de tegenpartij wegreed. Ik heb het kenteken niet kunnen lezen. Nu heb ik een ongeval gehad waarbij ik alles zelf moest betalen. Hierbij heb ik de letselschade advocaat ingelicht en is hiermee aan de slag gegaan en met succes veel vergoeding gekregen.
LindaAmsterdamBeoordeling: 9,0

Echt heel blij!

7 jaar geleden heeft de vader van mijn tweeling die 7 weken oud was de schedels ingeslagen waardoor de kinderen zwak begaafd door het leven gaan. Ondertussen liep de man alweer rond. Mijn zoontjes lopen hoewel nog wel met de schade rond. Hierbij heeft de rechercheur mij verteld om de letselschade advocaat in te lichten. Dit heeft mij erg geholpen en de man heeft zijn straf. Bedankt.
Alinda Woerden Beoordeling: 8,6

Succesvol smartengeld geclaimd

30 augustus 2018 heb ik een aanrijden gehad. Ik had als fietser een gekneusde knie, open wenkbrauw en daarnaast mijn fiets en telefoon kapot. Nadat ik geprobeerd heb zelf af te lossen heb ik de letselschade advocaat ingelicht. Hierbij moest de vrouw wel reageren en is het opgelost.
Mohammed Rotterdam Beoordeling: 8,5

Geluk na een ongeluk…

In februari heb ik een kop-staartbotsing gehad en heb ik erge nek- en hoofdpijnklachten opgelopen. Dit beperkt mij erg in het dagelijkse leven. Tijdens werk heb ik last van een hoge piep en autorijden lukt ook nog niet. Hierbij heb ik met een letselschade advocaat gesproken en die heeft de tegenpartij aansprakelijk gesteld. Hierbij heb ik een schadevergoeding ontvangen van de tegenpartij zijn verzekering.
Henk Den Haag Beoordeling: 7,8

Zeer tevreden over de expertise

Op 11 april heb ik een motorongeluk gehad. Dit was ontstaan doordat ik door een file reed en iemand anders deed de autodeur open. Hierdoor viel ik over het portier heen en daarbij heb ik een voetletsel opgelopen en psychische klachten waarbij ik moeite heb in het verkeer. Hierdoor kon ik niet beginnen aan mijn studie op het werk en heb ik de letseladvocaat gevraagd wat die voor mij kon betekenen in dit ongeval. Hierbij ben ik goed geholpen.
WietzeUterchtBeoordeling: 9,1

Succesvol schadeclaim gevorderd

Op 12 juli 2018 ben ik verstrikt geraakt in een auto ongeluk. Ik voelde mij niet serieus genomen door mijn verzekering. Aangezien zij het eerst niet zouden vergoeden, toen wel en daarna weer niet. De tegenpartij hielp eerst prima mee maar daarna niet meer. Op dit moment heb ik deze advocaat ingehuurd en heeft mij prima geholpen en voelde ik mij serieus genomen.
Alies DordrechtBeoordeling: 8,6

Blij met de troost

Op 24 oktober 2017 heb ik een Janetta operatie gehad aan mijn linkeroor. De chirurg had mij verteld dat enkele dagen doofheid zou kunnen voorkomen en dat naar mate van tijd weer zou afnemen. Een half jaar later en mijn gehoor zat nog steeds dicht. Hierbij hoopte ik dat de letselschade advocaat iets voor mij kon betekenen en dat klopte. Het heeft zich betaald.
NynkeArnhemBeoordeling: 8,5

De hulp is aan te raden!

Op 8 mei 2018 heb ik een aanrijding gehad op de A28. Hier is iemand met volle vaart mij van achteren geklapt. Dit beïnvloedt mijn dagelijkse leven en kan ik niet werken of de huishouding doen. Mij werd geadviseerd om een advocaat in handen te nemen. Dit heb ik gedaan en daarbij ben ik nog extra geholpen. Helemaal top.
TomZwolleBeoordeling: 8,9

Bedankt voor succesvol het claimen van smartengeld!

Op 04-12-2013 is bij mij de milt gescheurd. Dit komt door mijn beroep als chauffeur. Vanaf die datum ben ik via de DAS bezig om het een en ander te regelen. Mijn werkgever weigert de letselschade te erkennen. Hierdoor blijf ik met een slapend contract in dienst. Mijn vertrouwen in de DAS is dusdanig gekelderd. Na dit heb ik dus de letselschade advocaat ingehuurd die mij veel expertise hebben gegeven en mij geholpen hebben om dit op te lossen.
FennaBredaBeoordeling: 9,0

Beter dan een bedrijfsverzekering…

Tijdens mijn werk is er iemand tegen mij aangereden. Hierbij weet ik niet wie het gedaan heeft en was ik benieuwd of ik dit via een advocaat dit probleem op kan lossen aangezien het om een flink bedrag gaat. Hierbij heeft de letselschade advocaat mij goed geïnformeerd en ben ik zeer tevreden met hun service.
Femke TilburgBeoordeling: 9,6

Ben blij met de service

In 2014 heb ik een laser operatie ondergaan bij Visus te Rotterdam. Voorgaand aan de operatie is er een ontsteking geconstateerd in mijn linkeroog en had dat oog niet gelaserd mogen worden. Nu is mijn zicht voor grotendeels weg en heb ik via dit advocatenbureau een prima schadevergoeding uitgekregen.
VivianEindhovenBeoordeling: 7,0

Veel kennis over letselschade

Door een collega van mij heb ik psychische schade opgelopen en ben ik niet in staat om veel te werken. Hierbij ben ik in contact gekomen met een letselschade advocaat die gespecialiseerd is in ongevallen op de werkvloer. Hierbij heb ik een schadevergoeding ontvangen en ben ik zeer tevreden met hoe het is gelopen. Bedankt voor de hulp in deze sombere tijd.
TimAlkmaarBeoordeling: 8,3

Bedankt voor de hulp

Op 15 augustus 2015 kreeg ik een balk van een kleine 40 kilo op mijn rug. Hierdoor ben ik naar het ziekenhuis gestuurd vanaf mijn werk. Omdat ik een letselschade heb opgelopen heb ik contact opgenomen met de letselschade advocaat. Die mij goed geholpen heeft en ik zeer tevreden mee ben.
BerendZoetermeerBeoordeling: 9,2

Hier heb je nog wat aan

Door een klant die niet wou betalen hebben mijn vrouw en ik psychische schade opgelopen doordat de man ons aan het bedreigen was met een mes. Erg geschrokken en de politie heeft niks gedaan. Door dit ongeval hebben wij de advocaten ingehuurd. Hier voelden we ons begrepen en zijn wee goed geholpen.
RobinGroningenBeoordeling: 8,6

Onjuiste diagnose arts

Ik ben in het ziekenhuis terecht gekomen en hebben zij een verkeerde diagnose gesteld waardoor ik onjuist ben behandeld. Door middel van de letseladvocaat de mensen weten aan te klagen. Aangezien dit voor grote consequenties kan zorgen in mijn gezondheid.
AdrianaLeidenBeoordeling: 7,9

Letsel na een mishandeling

In de nacht ben ik op 7 op 8 oktober in het centrum van Den haag mishandeld. Hierbij heb ik een gebroken neus en oogkas opgelopen. Hiervoor heb ik de letseladvocaten ingeschakeld en die hebben mij met dit ongeval geholpen. Uitstekende service en veel begrip voor de zaak.
JensDen HaagBeoordeling: 9,6

Aangereden door een vrachtwagen

Mijn broer is aangereden door een fout van een vrachtwagen. Hij kan dit zelf niet meer navertellen. Hij had een dochtertje van vier jaar oud en ik wou het bedrijf aansprakelijk stellen voor dit geval. Deze advocaten maakten dit mogelijk en ben erg dankbaar voor hun begrip in deze situatie.
LouisHoornBeoordeling: 8,5

Scooter ongeluk

Op 18 mei 2018 heb ik een scooter ongeluk gehad waarbij een stilstaande auto het rechterportier opengooide zonder te kijken. Met mijn linkerknie heb ik het portier geraakt en heb nu blijvend last van mijn knie en hierdoor komt mijn sportcarrière in de knoei. Flinke schadevergoeding kunnen krijgen via deze advocaten.
John NijmegenBeoordeling: 8,5

Zware lichamelijke mishandeling

Proces verbaal werd opgesteld doordat ik zwaar lichamelijk ben mishandeld. Hiervoor was ik opzoek naar een juiste letselschade advocaat en bij deze website heb ik een goede gevonden en ben erg blij met de resultaten.
AnoukDelftBeoordeling: 9,0

Snel en goed opgelost

Op 20 juli 2016 had ik een auto ongeluk. Waarbij ik mijn arm heb gebroken en mijn auto zover beschadigd is geraakt dat ik mijn auto kon afvoeren naar de sloperij. Aangezien het de tegenpartij zijn schuld was verwachte ik wel een vergoeding voor alles. Dit ging niet vanzelfsprekend blijkbaar en heb ik de letseladvocaten ingehuurd en die hebben mij verder geholpen met dit probleem.
MichaelDen BoschBeoordeling: 9,6