letselschade leads

Letselschade leads inkopen

Een nieuwe klant werven, het wordt steeds lastiger. U was daar vast al achter. Het aantal letselschade advocaten wordt steeds hoger en de klant heeft dus de keuze uit diverse bedrijven. Het is jammer als klanten uw bedrijf mislopen, ondanks uw expertise en ervaringen. Een oplossing is het kopen van advertenties in Google. Nadelig is dat het vaak een flinke investering is. Bovendien is uw rendement (aantal nieuwe klanten) nog onbekend. Wij bieden een initiatief waar grote investeringen overbodig zijn. Begin met het kopen van leads zodat u offerte- of contactaanvragen krijgt doorgestuurd uit uw regio. Wij sturen de offerte- of contactaanvragen door en u heeft meteen contact met de potentiële klant. Zo gemakkelijk is het!

Wat zijn leads?

Wat is een lead? Wij leggen het graag uit. Leads zijn ‘’sporen’’ zoals een offerteaanvraag of contactaanvraag die zorgen voor een nieuwe, potentiële klant. Vervolgens kan u een offerte opstellen, de klant binnenhalen en helpen met de letselschade. Meedenken en een hoge kwaliteit bieden staan bij ons hoog in het vaandel. U blijft uw werk doen en wij zorgen voor potentiële klanten. De manier om uw omzet te verhogen. Wij sturen wel duizenden leads per maand door naar verschillende bedrijven!

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*


Wilt u letselschade leads kopen? Efficiënt nieuwe klanten werven!

Letselschade leads inkopen: het is een succesvolle methode om nieuwe klanten te werven en uw omzet te verhogen.

Het kopen van letselschade leads

Het kopen van letselschade leads brengt geen risico met zich mee. U betaalt alleen per lead en kunt uw eigen pakket samenstellen. Het kopen van letselschade leads op exclusieve basis is ook mogelijk. Dan krijgt alleen u de offerteaanvragen. Of vindt u het prima dat de aanvraag, ter vergelijking, ook naar drie andere bedrijven wordt verstuurd? Er is in overleg veel mogelijk. Wij sturen altijd een letselschade lead uit uw regio. Onze tekstschrijvers en websitebouwers streven ernaar om de websites goed te laten scoren.

Kwaliteitscontrole

Wij willen een hoge kwaliteit waarborgen, daarom sturen wij de leads nooit direct door. Wij laten geen enkele letselschade lead door zonder dat deze is gecontroleerd op kwaliteit en gefilterd is door ons servicecenter. Voordelig is dat u zelf bepaalt welke soort letselschade leads u wilt kopen. Bijvoorbeeld alleen met betrekking tot arbeidsongevallen of wilt u dat combineren met misdrijf leads? Aan u de keus, in overleg is er veel mogelijk.

leads kopen

Vaste prijs per aanvraag!

Wij zorgen voor de acquisitie en u betaalt bij een lead alleen de vaste prijs per aanvraag. De kosten zijn afhankelijk van de branche, methode en eisen. Wilt u meer omzet genereren? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem contact met ons op om leads te kopen. Hoge instapkosten? Dat bestaat niet bij ons. Bereken eenvoudig uw rendement met de vaste prijs per lead. Bent u ontevreden over de kwaliteit van een bepaalde lead? Reclameer eenvoudig de lead. Reken op een snelle en efficiënte afhandeling.

letselschade leads

Vrijblijvend meer informatie

Nieuwe klanten werven? Bent u benieuwd hoe het kopen van leads werkt? Bij ons vraagt u gratis en vrijblijvend meer informatie over het kopen van letselschade leads. Nadat u het contactformulier hebt ingevuld dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Wilt u deze methode van nieuwe klanten werven proberen? Draai een proefperiode en beoordeel zelf of het benutten van letselschade leads bij u past. U betaalt per lead, dus er zit geen risico aan verbonden. Geen lead ontvangen? Dan ook geen kosten.

nieuwe klanten werven