letselschade specialist

Over ons

Letselschade specialist nodig? Laat ons u helpen met het vinden van een geschikte letselschade specialist! Wie wij zijn? Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn zelf geen advocatenbureau, maar staan wel in contact met een groot aantal letselschade specialisten werkzaam in heel Nederland. Onze werkwijze? Als u uw contactgegevens achterlaat via het contactformulier dan bellen wij u voor een gratis intakegesprek. Aan de hand van deze eerste intake verbinden wij u door met een ervaren advocaat uit uw regio. Het contact is geheel vrijblijvend, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Wat houdt onze service in?

Wanneer u letselschade oploopt hebt u mogelijk recht op een gepaste schadevergoeding. Wij raden u aan hiervoor een gespecialiseerde letselschade specialist in te schakelen. Het vinden van de beste juridische hulp kan soms echter lastig zijn. Laat ons u daarom helpen! Wanneer u contact met ons opneemt vindt er eerst een telefonisch intakegesprek plaats. Tijdens dit intakegesprek legt u uw zaak voor aan onze medewerkers, waarna wij u in contact brengen met een ervaren letselschadeadvocaat uit uw regio. Uw advocaat zal u ondersteunen gedurende het proces.

Kies de juiste letselschade specialist

Een letselschade specialist kan u helpen bij allerlei letselschade situaties. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsongeval zoals een burn-out. Tevens kan er letselschade ontstaan door een verkeersongeval als een whiplash of fietsongeval. Heeft u letselschade opgelopen door mishandeling? Dan is er sprake van een misdrijf. Een letselschade advocaat helpt u graag om tot de juiste oplossing te komen. Tevens helpt een specialist u graag bij smartengeld situaties. Bijvoorbeeld als een arts een medische fout heeft ondergaan. Wij verbinden u met ervaren letselschadespecialist die u verder helpt.

Waarom onze service?

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Wij brengen u kosteloos in contact met een letselschade expert

Zoekt u een letselschade advocaat?

Bel ons voor vrijblijvend en gratis intakegesprek indien u letsel heeft opgelopen of vul ons contactformulier in.

Letselschade specialist bellen
advocaten

Kennis en ervaring staat centraal

Heeft u hulp nodig van een letselschade specialist? Wij helpen u graag met het vinden van een ervaren advocaat. Wij staan in contact met een breed netwerk aan letselschade experts en vinden de specialist die bij uw opdracht past. Wij zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Wij brengen klanten al jarenlang in contact met advocaten gespecialiseerd in letselschade. Wilt u direct contact met een van onze medewerkers voor de gratis intake? Dat kan! Vul ons contactformulier in of bel ons direct via 085 500 9967.

letselschade expert

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Advocaten die gespecialiseerd zijn in letselschade zijn er in grote aantallen. Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste specialist te kiezen. Wij bieden een werkwijze aan waardoor het maken van uw keuze gemakkelijker is. Vul het contactformulier in met uw gegevens en opdrachtomschrijving en wij helpen u graag verder.

‘’’Twee weken terug was ik gebeten door een hond uit de buurt. De eigenaar wou de verantwoordelijkheid niet nemen. Na het intakegesprek werd ik doorverbonden naar een expert die al meteen de juiste oplossing bood. Op deze manier wilde de eigenaar wel de verantwoordelijkheid nemen. Bedankt voor de hulp! ’’
M, van Koten
‘’Ik had al een tijdje last van een burn-out, maar mijn werkgever geloofde het niet. Nadat ik het contactformulier heb ingevuld, had ik snel contact met een letselschade specialist. Ik heb een expert gekozen bij mij in de buurt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik een schadevergoeding kreeg, echt helemaal top!’’
K, Groen