Letselschade opgelopen aan uw schouder?
Gratis advies bij letsel. Claim uw schadevergoeding!
Nu bereikbaar.
Letselschade schouder
Als u slachtoffer bent geworden van een ongeval en u heeft hierbij letsel aan uw schouder opgelopen, dan komt er veel op u af. Er is sprake van schouderletsel als u een schouderblad of sleutelbeen heeft gebroken of als er schade is aan het schoudergewricht, de spieren of pezen. Zenuwletsel kan ook optreden als bijkomende schade. Van ons lichaam is de schouder het gewricht wat het meest beweeglijk is. Een beschadigde schouder heeft dan ook een grote invloed op het dagelijkse functioneren. Daarnaast is het herstel van een schouder moeizaam, heeft u vaak nog te maken met het trauma van het ongeval en hoogstwaarschijnlijk hoge doktersrekeningen. Bent u opzoek naar een letselschade advocaat die u kan helpen?
Wij helpen u graag aan een geschikte letselschade specialist, die er samen met u voor zorgt dat u niet in de financiële problemen beland!
Wat te doen bij schouder letsel?
Als u te maken heeft met schouder letsel door een ongeval, spreekt met van letselschade. Uiteraard kan geldt dit ook voor overige lichamelijk letsel, zoals aan uw hand of arm. Letselschade betreft alle lichamelijk (en geestelijke) benadelingen die iemand oploopt na een ongeval. Hierbij kunt u denken aan een verkeersongeval of een arbeidsongeval, maar u kunt ook letselschade oplopen na bijvoorbeeld een medische fout.
Heeft u te maken met letselschade? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij zullen u vervolgens in contact brengen met een advocaat. Een advocaat die gespecialiseerd is in letselschade zal samen met u het letsel inventariseren en eventueel een aansprakelijkheidsstelling opstarten. Bij een aansprakelijkheidsstelling moet u denken aan het verzamelen van bewijsmateriaal met betrekking tot het schouderletsel.
Een advocaat kan dan bepalen of u mogelijk recht heeft op een schadevergoeding en bekijkt of het zinvol is om een zaak te starten.
Wie is aansprakelijk?
Heeft u schouderletsel opgelopen naar aanleiding van een ongeval of medische fout? En is iemand anders hiervoor aansprakelijk? Dan is het noodzaak om te onderzoeken wie er aansprakelijk is. De schuldige partij moet de aansprakelijkheid erkennen of in het ergste geval aansprakelijk gesteld worden.
Er kan nou eenmaal alleen maar schade verhaald worden als er een aansprakelijke partij is. Maar hoe stelt u nou iemand aansprakelijk bij letselschade? Dit is alleen mogelijk als u voldoende bewijs heeft om de partij aansprakelijk te kunnen stellen. Na het ongeluk of ongeval stelt u de aansprakelijke partij zo snel mogelijk op de hoogte per brief.
Inkomstenschade
Als u schouderletsel heeft opgelopen en u bent hierdoor niet meer in staat om te werken, dan spreekt met over verlies van arbeidsvermogen. U bent dan door lichamelijk of geestelijk letsel tijdelijk of blijvend niet meer in staat om te werken. Omdat u niet meer in staat bent om te werken, geniet u minder of geen inkomen. U heeft dan wellicht recht op een schadebedrag of smartengeld.
Een letselschadespecialist kan voor u berekenen hoe hoog uw schade is en kan u ook bijstaan in eventuele onderhandelingen over de hoogte van het schadebedrag.
Schadevergoeding
Het is niet meer dan logisch dat u een schadevergoeding wilt ontvangen voor de opgelopen schade. U kunt hierbij denken aan een schadevergoeding voor materiële, maar ook voor immateriële schade. Het kan zijn dat u extra kosten heeft moeten maken door het ongeval, of dat u minder (of helemaal niet meer) kunt werken en hierdoor inkomen misloopt.
Alle kosten die extra gemaakt worden komen in aanmerking voor een schadevergoeding. Om dit te claimen zult u in contact moeten treden met de juridische afdeling van een verzekeringsmaatschappij. Laat ons u helpen met het vinden van een advocaat die u bij dit proces kan ondersteunen.
Vrijblijvend intakegesprek bij letselschade aan uw schouder
Wanneer u letselschade heeft opgelopen en u weet niet welke stappen u nu moet ondernemen, neem dan contact met ons op.
Bel voor een gratis intakegesprek!
Een medewerker zal tijdens dit intakegesprek met u kijken naar de mogelijkheden en het verkrijgen van smartengeld. Indien gewenst wordt u na dit intakegesprek in contact gebracht met een advocaat gespecialiseerd op het gebied van letselschade. Bel ons vandaag nog voor een gratis intakegesprek op 085 500 9967, wij helpen u graag met het vinden van de beste juridische hulp.