Whiplash na verkeersongeval?

Gratis advies bij letselschade na een ongeluk

Bel 085 500 9967

Nu bereikbaar.

Whiplash na ongeval

Een verkeersongeval resulteert vaak in nekproblemen en rugproblemen, die gezamenlijk ook wel onder de noemer ‘whiplash’ worden gevat. Hebt u last van dergelijke ongemakken na een verkeersongeval? Maak dan gebruik van onze service. Letsel is altijd een reden om schadevergoeding aan te vragen bij de bij het ongeval betrokken tegenpartij. Een deskundige kan u erbij helpen.

Start nu uw gratis intake!

Wij helpen u met het vinden van de juiste juridische hulp. U kunt bijvoorbeeld door de juiste stappen te ondernemen aanspraak maken op een schadevergoeding. Rugproblemen en nekproblemen kunnen blijvend zijn, en dan kan een schadevergoeding nodig zijn om kosten en immateriële schade op te vangen.

Tips na verkeersongeval

Als u betrokken bent bij een verkeersongeval, is het van belang om de situatie goed in kaart te brengen zodat aansprakelijkheid kan worden vastgesteld. Zo kan aanspraak gemaakt worden op een vergoeding voor nekproblemen, rugproblemen en whiplash.

Na het ongeluk kan u het best meteen om u heen kijken voor getuigen, van wie u gegevens kan noteren. Misschien nog handiger is het om de politie na een ongeval te bellen. U kunt immers wellicht wat in de war zijn, waardoor u belangrijke informatie vergeet te onthouden.

Wat is whiplash?

Whiplash is eigenlijk een label dat verschillende klachten omvat. Het heeft betrekking op nekproblemen en rugproblemen, die vaak zijn veroorzaakt door een ongeval. Veelal gaat het hierbij om een verkeersongeval, waarbij door een harde botsing het lichaam hard naar voor en achter is bewogen.

Rugproblemen en nekproblemen zijn hierna veelvoorkomende symptomen bij de meeste mensen, naast een breed scala aan gerelateerde verschijnselen. Indien de andere partij schuldig is, hebt u veelal recht op schadevergoeding.

letselschade advocaat bij whiplash

Gratis adviesgesprek

We raden u ten zeerste aan om bij whiplash, rugproblemen en nekproblemen een professional in de arm te nemen op het gebied van schadevergoeding na een ongeval of verkeersongeval. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze service.

Bel voor een gratis intakegesprek!

Na een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek sturen wij u door naar een gespecialiseerde advocaat. U zult dan verder bespreken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een schadevergoeding.

Gratis adviesgesprek aanvragen!